Begagnade bilar i Norrköping

Är du ute efter att köpa begagnad bil i Norrköping, eller i närområdet, finns det många alternativ och aktörer att välja bland. Du kan exempelvis köpa direkt från en privatperson, men många tycker det känns säkrare att handla via en bilfirma.

En bilfirma som ligger strax utanför Norrköping i Strömsfors är Olssons Bil. Företaget är specialiserat på att köpa och sälja begagnade bilar i olika prisklasser och handlar med de flesta bilmodeller.

När du köper en begagnad bil från Olssons Bil kan du vara säker på att den är noga genomgången och varudeklarerad. Du får allt detta dokumenterat, vilket ger en trygghet för dig som kund. Om de är i behov av finansiering samarbetar de med ett flertal olika aktörer, för att kunna ge dig bästa möjliga finansieringsvillkor.

Olssons Bil är dessutom hela tiden intresserade av att utöka sin bilpark, för att ha ett brett utbud att erbjuda sina kunder. Du kan alltså vända dig till dem när du ska sälja din bil och du kan även då känna dig trygg i att du får ett marknadsmässigt bra pris för bilen.

Utöver bilförsäljning och köp av begagnade bilar kan de även ordna service och reparationer för de flesta bilmärken.

Går du i tankarna att genomföra en bilaffär? Tveka inte att kontakta Olssons Bil!

Rulla till toppen