Maskinuthyrning

De flesta som äger en fastighet kommer till ett läge där det krävs en större insats, antingen på själva fastigheten eller på marken, som i sin tur kräver utrustning du inte ser behov av att köpa in. Som tur är går det på ett enkelt och kostnadseffektiv sätt att hyra den utrustning som behövs.

Ett företag som arbetar just med uthyrning är Ripskogs Lift & Maskinuthyrning. Företaget finns i Östergötland och har depåer i Norrköping, Linköping och Finspång, men kan med enkelhet leverera maskiner till närliggande Katrineholm, Nyköping, Mjölby, Motala och Åtvidaberg.

De har satsat mycket på att hålla ett mycket brett utbud av produkter som är moderna och funktionella och har det mesta som både byggbranschen och industrin kan tänkas behöva. Behöver du utrustning för höjdarbeten finns det många olika typer av ställningar och liftar att hyra och för anläggningsarbeten och grönytehantering finns lastmaskiner, packningsmaskiner, jordfräsar, snöröjningsmaskiner och kapmaskiner för stenplattor.

När det gäller rena byggmaskiner finns det det mesta du kan tänkas behöva och de hyr även ut manskapsbodar, elverk och elcentraler.

Kontakta alltså Ripskogs Lift & Maskinuthyrning är du är i behov av att hyra maskin och vill vända dig till personal med både kunnande och ett stort engagemang med!

Rulla till toppen