Montör av värme och VVS

Är du ute efter en VVS- eller värmepumpsinstallatör i  eller runt Östergötland kan IMA VVS & Värmepumpar vara företaget som passar bra att kontakta. Företaget är certifierad värmepumpsinstallatör av IVT Värmepumpar och de utgår från Ljusfallshammar strax utanför Finspång i norra delarna av Östergötland.

Företaget arbetar med olika typar av värmepumpar från IVT:

  • Med en bergvärmepump tar du tillvara på energin som finns lagrad i berget och producerar tapp/varmvatten till ett vattenburet värmesystem.
  • Med en luftvärmepump tar du tillvara på energin som finns i uteluften. Via en tyst och effektiv fläkt sprids värmen i ditt hus och den kräver inget vattenburet värmesystem. Den är dessutom ett bra komplement till alla andra värmesystem.
  • En luft/vatten-värmepump tar tillvara på energin i uteluften. Värmepumpen producerar sedan tapp/varmvatten till ett vattenburet värmesystem. Denna metod används ofta när man av olika anledningar inte kan eller får borra för bergvärme.

Förutom att installera olika typer av värmepumpar är företaget dessutom certifierat som VVS-tekniker och har över 25 års erfarenhet i branschen. Företaget är även återförsäljare av Zickert Systems, som är perfekt för sugtömning i småbåtshamnar och för båtklubbar, samt Puroletts svensktillverkade förbränningstoaletter, som står för hög kvalitet och fokus på användarens ekonomin och miljön..

varmt välkommen att kontakta IMA VVS & Värmepumpar!

Rulla till toppen